Amager P96 - Tårnby

- Tårnby

Grillpetanque 2019!


Tommy har sendt den efterfølgende beskrivelse af årets grillpetanque, og Hardy har stillet billederne til rådighed for hjemmesiden.


Lørdag den 13. juli 2019 mødte 37 spillere op til Amager P96´s årlige Grillpetanque. Turneringen startede kl. 10.00, og efter de to første runder, nød vi den medbragte mad under de opslåede parasoller, idet solen skinnede fra en næsten skyfri himmel. Efter endnu en runde, blev der serveret kaffe og Lena’s hjemmebagte kage.

Spændingen var stor inden 4. og sidste runde, idet fem spillere havde vundet de første tre kampe. Hvem ville løbe med 1. præmien, som var en kurv med bl.a. vin og kaffe?

I løben af dagen havde Ole Harding og hans makker Kenneth opsat en kæmpe grill. Pattegrisen, som vejede ca. 37 kg, blev sat over og i løbet 5-6 timer, var maden klar. Allan fra Papillon kom med flødekartofler og salat.

Da medlemmerne havde dækket borde, blev der sagt værsgo' til de 43 medlemmer som deltog i spisningen. Alle hyggede sig, og snakken gik i de næste timer og efter sigende, var både turneringen og menuen en stor succes.

Under borddækningen havde Lena med assistanse fra Hardy regnet ud, hvem der havde vundet alle fire kampe, tre kampe osv. Det blev et meget tæt opgør mellem Jan Melskens og Finn, idet de begge havde den samme score, så da der skulle findes en vinder af kurven, blev der trukket lod. Her blev Finn den heldige vinder. Tillykke til Finn. Jan blev dog begavet med 2 flasker god vin. Traditionen tro var der dog gaver til alle spillerne uanset placering. Tak til Matas, Netto, Meny og Rama 1000.

Efter maden og præmieoverrækkelsen var der nogle, som ikke havde fået spillet nok petanque, så der blev lige spillet et par kampe mere.

Tak til alle som hjalp til i løbet af dagen. Uden jeres hjælp kan sådan et arrangement ikke lade sig gøre.